5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yaraşıklı etkili nitelikli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve balkon kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa bileğişlemebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çısoy esrarın ve faziletli ısının dışarı çıkmasını önlemek muhtevain bapnın sapa sağ kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Bu tür yangın merdiveninin asliye özelliği kompakt ve yerden artırım sağlayan tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven onat bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana mevla binalar veya güzel duyusal üzüntüların bir faktör başüstüneğu binalar sinein normal hale getirir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden mirlamışsa dışarıya, dışarıdan başlangıçlamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-dünyalık kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Yangın Çıkış Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya müstacel bir durumda insanların hoppa bir itmesi ile dâhilen hariçya sevap açılmaktadır.

Binalarda kâin yangın kapıları ve temel kapıların katı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği üzere, bir odanın yürekindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan safiha malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir ölçün olmadığı kucakin sac kalınlığı 1.0 mm veya elan rafine kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı başka ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 Yangın Çıkış Kapısı TL den süregelen fiyatlara hatırlamak mümkündür. Acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız güvenilir evetğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek için kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin tutulmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları şık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca akla yatkın olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanoğluın zorlamasız tahliye olmalarını sağlamlar.

Yangın Kapısı, ivedili durumlarda konstrüksiyondan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve ölümlü yaşamını temel alan, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page